دکتر علیرضا بخشایی کیا / جراحی زیبایی سینه / همه چیز در مورد جراحی پروتز سینه
مدت زمان مطالعه ۱۹ دقیقه

همه چیز در مورد جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه، یک عمل زیبایی است که برای جایگزینی سینه از دست رفته یا افزایش اندازه  و شکل سینه های موجود استفاده می شوند. آن ها معمولا از ژل سیلیکون یا موارد پر شده با نمک ساخته می شوند و برای تقلید ظاهر و احساس سینه های طبیعی طراحی شده اند.

سالانه خانم های بسیاری برای انجام پروتز سینه داوطلب می شوند. در این مقاله از سایت دکتر علیرضا بخشایی کیا همه چیز درباره پروتز سینه را خواهید آموخت و پاسخ سوالات پر تکرار خود را خواهید گرفت.

پروتز-سینه

آنچه در این مقاله می خوانید: نمایش

چه کسانی می توانند جراحی پروتز سینه انجام دهند؟

همان طور که گفتیم، افراد مختلفی می توانند در صف انجام جراحی ایمپلنت سینه قرار بگیرند.

  • بانوانی که بافت سینه آن ها به دلیل افزایش سن تحلیل رفته است و خواهان جوانسازی سینه های خود هستند. جوانسازی پستان ها به منظور دستیابی به اهداف مختلفی از جمله افزایش حجم سینه ها و بهبود فرم آن ها انجام می شود.
  • در بسیاری از افراد، تناسبی میان اندازه ی سینه های سمت راست و سمت چپ وجود ندارد. در خانم هایی که سینه های متقارنی ندارند، می توان با بهره گیری از ایمپلنت سینه، تقارن نسبتا خوبی میان دو سمت بدن فرد ایجاد کرد.
  • خانم هایی که به دلیل ابتلا به سرطان، تحت جراحی بازسازی سینه قرارگرفته اند نیز می توانند از مزایای جراحی بزرگ کردن سینه بهره مند شوند.
  • بانوانی که به دلیل بارداری و شیردهی تناسب اندام خود در محل پستان ها را از دست داده و قصد دارند به ترمیم ظاهر این ناحیه از بدن بپردازند.
  • در بسیاری از خانم ها ممکن است دلیل کوچک بودن سینه ها ژنتیکی باشد. در این صورت نیز می توان برای جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز اقدام نمود.

شرایط لازم برای بزرگ کردن سینه

ممکن است برای انجام هر جراحی، دارا بودن یک سری شرایط برای افراد لازم و ضروری باشد. در صورتی که فرد از نظر این موارد در سطح نرمالی قرار بگیرد و اگر به جراح پلاستیک ماهری برای انجام پروتز سینه مراجعه کند، می توان گفت که احتمال بی خطر بودن این جراحی بیش تر از هر حالتی است.

از مهم ترین شرایطی که افراد متقاضی جراحی بزرگ کردن سینه باید از آن ها برخوردار باشند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سلامت عمومی

در صورتی که فرد از نظر کلی سالم باشد و مبتلا به بیماری های خاص یا بیماری های قلبی، ریوی و کلیوی نباشد، می تواند بدون نگرانی آمادگی خود را برای انجام پروتز سینه به پزشک اعلام کند.

عدم استعمال دخانیات مانند سیگار

خوب است بدانید که روند ترمیمی در افرادی که سیگار می کشند، بسیار کندتر از افراد دیگر است. استعمال دخانیات با اثرگذاری مستقیم و موثر بر روی سیستم ترمیم و درمان بدن می تواند مشکلات زیادی بر سر راه ریکاوری بعد از عمل ایجاد کند.

البته از آن جا که عمل پروتز کردن سینه یکی از آسان ترین و بی خطر ترین جراحی های پلاستیک می باشد، لازم نیست که در این مورد زیاد نگران شوید. چون بعد از بزرگ کردن سینه لازم نیست که فرد دوره ی ریکاوری طولانی را بگذراند.

برای انجام جراحی افزایش سایز سینه، از داوطلب خواسته می شود که در حالت ایده آل، شش هفته قبل از جراحی، استعمال سیگار و دخانیات را قطع کند.

داشتن انتظار منطقی از جراحی پروتز سینه

اشخاصی که خواهان انجام هر نوع عمل زیبایی هستند – و نه فقط جراحی بزرگ کردن سینه – باید به این نکته توجه داشته باشند که نمی توان انتظارات غیر معقولی از جراحی داشت و این موضوع فقط می تواند بر روی اعتماد به نفس و رضایت فرد از نتیجه ی جراحی اثر منفی گذاشته و باعث ناراحتی وی گردد.

اهمیت مشاوره پیش از جراحی در این جا مشخص می گردد. در طول این جلسه، جراح می تواند با بررسی دقیق و درست سینه ها، توضیحات مناسب و مفیدی در رابطه با نتایج احتمالی پروتز سینه به شخص اراده نماید.

همچنین، بسیاری از جراحان حرفه ای که در حوزه ی جراحی پلاستیک فعالیت می نمایند، از ابزار و نرم افزار های مخصوص کامپیوتری برای آنالیز همه ی جوانب اندام فرد، پیش بینی نتیجه حاصل از عمل و نیز تعیین برنامه و هدف گذاری برای جراحی استفاده می کنند.

مزایای انجام جراحی پروتز سینه

سینه ها یکی از مهم ترین اعضای بدن خانم ها و یکی از موثر ترین عوامل بر روی زیبایی آن ها هستند. نمی توان از تاثیر داشتن سینه های بزرگ و خوش فرم بر روی جذابیت بانوان صرف نظر نمود. به همین دلیل است که امروزه تعداد افرادی که خواهان انجام جراحی های زیبایی سینه مخصوصا افزایش حجم آن هستند، از همیشه بیشتر است.

یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بانوان در زمینه ی روابط اجتماعی آن ها به وجود بیاید، این است که اعتماد به نفس بسیاری از آن ها به دلیل نارضایتی از سایز سینه هایشان تا حد زیادی کاهش می یابد. با گذاشتن ایمپلنت و افزایش حجم سینه ها می توان اعتماد به نفس فرد و در نتیجه کیفیت روابط وی را افزایش داد.

پروتز-سینه-چیست

مشاوره قبل از عمل پروتز سینه

جراح پلاستیک پیش از عمل بزرگ کردن سینه حتما باید بداند که شما به عنوان یک متقاضی بهره مندی از مزایای این جراحی، چه انتظاری دارید و دوست دارید که سایز سینه های خود را تا چه میزان افزایش بدهید. همچنین، باید با انجام معاینات گسترده مشخص گردد که آیا با توجه به آناتومی بدن و پتانسیل قفسه سینه ی شما امکان دستیابی به نتیجه مورد نظرتان وجود دارد یا خیر.

میزان موفقیت در جراحی بزرگ کردن سینه تا حد بسیاری به شرکت در جلسه مشاوره و آشنایی جراح با خواسته های بیمار بستگی دارد. در این جلسات، پزشک به بررسی مواردی از قبیل شرایط جسمانی، خواسته ها و سبک زندگی بیمار می پردازد.

در طول جلسه مشاوره، نتایج محتمل برای جراحی نیز بررسی خواهند شد. همچنین برای برطرف نمودن نگرانی های بیمار نسبت به انجام جراحی، جراح در مورد تمامی جوانب جراحی زیبایی سینه برای وی توضیح خواهد داد.

جراح در طول این جلسه مشاوره به بیمار توصیه هایی خواهد نمود که رعایت کردن آن ها می تواند به افزایش احتمال موفقیت جراحی کمک بسیاری نماید. به عنوان مثال، یکی از اقدامات قبل از جراحی بزرگ کردن سینه این است که مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، داروهای ضد التهابی- غیر استروئیدی و مکمل های گیاهی باید از چند هفته قبل از جراحی قطع شوند.

عمل پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

جراحی بزرگ کردن سینه، شامل قرار دادن پروتز یا همان ایمپلنت در داخل سینه می باشد. در ادامه می توانید توضیحات دکتر علیرضا بخشایی کیا در مورد محل برش هایی که در طول این جراحی بر روی سینه ایجاد می گردند، توضیحات کاملی را بخوانید.

شما همچنین می توانید برای شنیدن توضیحات دکتر بخشایی کیا از فایل صوتی زیر استفاده کنید:

محل برش پروتز سینه

برای قرار دادن ایمپلنت در داخل سینه لازم است که تنها یک برش در ناحیه ی خاصی از سینه ایجاد گردد. محل برش به شرایط فرد و تشخیص پزشک بستگی دارد. به طور معمول، این برش ها در محل چین های طبیعی زیر سینه، اطراف هاله، زیر بغل و یا در ناحیه ی ناف ایجاد خواهند شد.

بهترین و مناسب ترین محل ایجاد برش برای قرار دادن ایمپلنت، در محل چین های زیر سینه می باشد.

چرا بهتر است برش برای قرار دادن پروتز زیر سینه قرار گیرد؟ زیرا برشی که به منظور قرار دادن ایمپلنت در زیر سینه ایجاد می شود، می تواند از دید مخفی بماند و به هر چه طبیعی تر شدن ظاهر سینه ی پروتز شده کمک بسیاری نماید.

همچنین لازم به ذکر است که می توان ایمپلنت را در سه محل مختلف در سینه قرار داد:

زیر غده پستان

زیر فاشیای عضله سینه (فاشیای پکتورال)

زیر عضله سینه

محل قرارگیری پروتز سینه

نکته ای که باید به آن توجه داشت، این است که بهترین محل برای قرار دادن پروتز، زیر عضله سینه است. با توجه به این موضوع که اکثر افرادی که نیازمند و داوطلب انجام عمل بزرگ کردن سینه هستند، افراد لاغری هستند و به همین دلیل بافت کمتری در ناحیه پوست سینه ی آن ها قرار دارد، بهتر است که ایمپلنت در ناحیه ی زیر عضله قرار گیرد تا بافت نرم عضله بر روی آن قرار گیرد و آن را بپوشاند.

با پوشانده شدن ایمپلنت توسط بافت انعطاف پذیر عضله، سینه دارای جلوه ای هر چه طبیعی تر می گردد و کمتر از حالات دیگر قابل مشاهده و قابل لمس خواهد بود. بدین ترتیب، فرد دیگر در نتیجه ی قرار گرفتن ایمپلنت سینه در زیر عضله، از عارضه ی کپسولار کانترکچر capsular contracture دچار ناراحتی نخواهد شد.

در مورد کپسولار کانترکچر می توانید در بخش عوارض پروتز سینه نکات ارزشمندی را دریافت کنید.

جراحی بزرگ کردن سینه چقدر طول میکشد؟

جراحی یزرگ کردن سینه که با اضافه کردن پروتز به بافت آن انجام می گردد، یکی از کم خطر ترین و در عین حال آسان ترین جراحی های حوزه پلاستیک و زیبایی اندام است. طول مدت انجام این جراحی بسیار کوتاه و وابسته به شرایط فرد و از همه چیز مهم تر مهارت جراح، حدود یک ساعت به طول می انجامد.

آیا باید بعد از جراحی پروتز سینه در بیمارستان بستری شد؟

بعد از قرار دادن پروتز در سینه ضرورتی برای بستری شدن در بیمارستان وجود ندارد. چرا که در طول این عمل فقط یک برش برای وارد کردن ایمپلنت به بافت سینه بر روی سینه ایجاد می گردد و به همین دلیل پیچیدگی خاصی در روند جراحی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: آیا پروتز سینه خطرناک است؟

وزن و مواد پروتز سینه

پروتز های سیلیکونی در وزن های مختلفی تولید می شوند. مناسب ترین وزن بستگی به سنگینی سینه دیگر شما دارد. در ادامه بیشتر به آن پرداخته ایم:

وزن

اگر هر دو سینه را برداشته اید، می توانید وزنی را انتخاب کنید که با آن احساس راحتی می کنید. اگر یک بار ماستکتومی انجام داده اید، پروتز با وزن کامل ممکن است به دلیل مطابقت با وزن دیگر سینه شما احساس تعادل بیشتری کند. با این حال، اگر به اندازه بزرگ نیاز دارید، یک نسخه سبک ممکن است راحت تر باشد.

اگر پروتز سینه خیلی سبک باشد، می تواند به اطراف یا به سمت بالا حرکت کند  تا با سینه دیگر هم سطح نباشد. اگر این اتفاق افتاد، آن را با فردی که پروتز شما را نصب کرده است، در میان بگذارید، زیرا ممکن است نیاز به ارزیابی مجدد داشته باشید.

مواد

بیشتر پروتز ها از سیلیکون ساخته می شوند که یک ماده نرم ژل مانند است. پروتز های فوم نیز موجود هستند که سبک و خنک می باشند. اگر فعالیت زیادی دارید و برای هوای گرم این مدل پروتز بسیار مهم است.

همچنین برای زنانی که به دنبال جایگزینی برای پروتز های سیلیکونی نرم سنتی هستند، اشکال سینه های مختلف وجود دارند که سعی نمی کنند شباهت زیادی به سینه های طبیعی داشته باشند.

نوک سینه مصنوعی

نوک سینه مصنوعی از سیلیکون نرم ساخته شده اند که می توان آن را بر روی سینه یا پروتز بازسازی شده قرار می گیرد. آن ها یا خود چسبنده هستند و یا با چسب مخصوص پوست عرضه می شود که می تواند نوک پستان  مصنوعی را برای چند روز  در جای خود نگه دارد.

جراحی-پروتز-سینه

انواع پروتز های سینه

امروزه انواع مختلفی از پروتز سینه در بازار وجود دارند که بسته به نوع و شکل، می توان آن ها را به سه گروه مجزا از نظر مدل، نوع ماده ی پر کننده و جنس پروتز تفکیک کرد. شما می توانید از طریق فایل صوتی زیر اطلاعات مفیدی را از زبان دکتر علیرضا بخشایی کیا در این مورد دریافت نمایید:

انواع مدل پروتز سینه

پروتزهای سینه می توانند به بهبود ظاهر فرد کمک بسیار زیادی کنند. اما باید در روند انتخاب شکل پروتز به نکاتی از جمله اندازه ی قفسه سینه ی فرد، نوع انتظار وی از جراحی افزایش سایز سینه و همچنین تشخیص پزشک توجه داشت. به طور کلی دو نوع ایمپلنت سینه مختلف از نظر شکل وجود دارند که می توانند به بانوان برای افزایش تناسب اندامشان کمک کنند. توضیحات کاملی در این باره را می توانید در ادامه بخوانید:

پروتز سینه مدل اشکی

پروتز های اشکی شکل یا tear drop shape همان طور که از نام آن ها بر می آید، به شکل قطره ی اشک هستند و می توانند به دلیل شباهت بسیار زیادی که به آناتومی سینه دارند، شکل طبیعی و زیبایی به سینه ها ببخشند. به این ایمپلنت ها به دلیل هماهنگی بالایی که با حالت طبیعی سینه دارند، پروتز آناتومیکال نیز گفته می شود.

پروتز سینه گرد

پروتز گرد یا round shape مناسب آن دسته از بانوانی است که می خواهند ظاهر بزرگ تر و حجیم تری به سینه های خود بدهند. پروتز های گرد از آن جا که برجستگی زیادی برای سینه ایجاد می کنند، به طور کلی شامل سه نوع مختلف هستند:

  • پروتز هایی که برجستگی بسیار زیادی برای سینه ایجاد می کنند و آن ها را به عنوان ایمپلنت های Ultra high profile می شناسیم.
  • پروتز هایی که برجستگی زیاد اما طبیعی تری به سینه می بخشند، ایمپلنت های high profile نام دارند.
  • در مقابل این دو نوع، ایمپلنت سینه با برجستگی کم یا low profile قرار دارد و برای افرادی مناسب است که خواهان داشتن سینه های حجیم هستند اما به هیچ عنوان نمی خواهند که سینه هایشان حالتی غیر طبیعی به خود بگیرد.

اندازه مناسب پروتز با توجه به نتایج دلخواه بیمار و همچنین اندازه قفسه سینه تعیین خواهد شد. به گفته ی دکتر علیرضا بخشایی کیا، فوق تخصص جراحی پلاستیک، بهترین پروتز ها از نظر شکل، ایمپلنت های گرد هستند. در تصویر زیر شکل انواع ایمپلنت سینه شامل پروتز های اشکی و پروتز های گرد را می بینید:

آمادگی قبل از عمل بزرگ کردن سینه

همان طور که می دانید، قل از انجام هر جراحی زیبایی و درمانی نیاز است که فرد داوطلب جراحی یک سری اقدامات را به منظور کمک به بهتر انجام شدن عمل در دستور کار خود قرار دهد. از میان مهم ترین کارهایی که باید قبل از پروتز سینه انجام داد، می توان به نکات زیر اشاره داشت:

  • یکی از مهم ترین اقداماتی که قبل از عمل سینه باید حتما به انجام آن توجه کرد، گذراندن یک جلسه مشاوره با جراح است. همان طور که در همین مقاله و در قسمت مربوط به مشاوره قبل از عمل پروتز سینه گفتیم، معاینات و آزمایش هایی که در طول این جلسه مشاوره انجام می شوند، می توانند به بیمار و پزشک در رقم زدن نتیجه ی هر چه بهتر برای جراحی کمک بسیاری کنند.
  • برای انجام جراحی زیبایی سینه باید ناشتا باشید و از 12 ساعت قبل از عمل چیزی نخورده باشید.
  • بهتر است که شب قبل از جراحی استحمام کنید.
  • سوتین طبی برای بعد از جراحی سینه تهیه کرده و در روز عمل آن را به همراه خود داشته باشید.

در کل، یکی از مهم ترین نکاتی که می تواند به بیمار در داشتن تجربه ی هر چه بهتر از جراحی قرار دادن ایمپلنت در سینه کمک کند، آمادگی ذهنی می باشد. برای داشتن آمادگی ذهنی هر چه بیشتر پیش از جراحی سینه باید تمام سوالات و نگرانی های خود را با جراح مطرح کنید.

ریکاوری بعد از عمل پروتز سینه

بعد از عمل پروتز سینه افراد باید تا چند هفته استراحت کنند تا بتوانند به زندگی عادی خود بازگردند. برخی از این ففته های مراقبتی عبارت اند از:

بلافاصله بعد از جراحی سینه

پس از به هوش آمدن فرد، ممکن است علائمی مانند سرگیجه وجود داشته باشند که نیازی به نگرانی در مورد آن نیست و یکی از اثرات داروهای بیهوشی بر روی فرد می باشند. لازم به ذکر است که تاثیرات مواد بیهوشی پس از چند ساعت به طور کامل برطرف می گردد.

بهتر است که بعد از پروتز سینه یکی از دوستان یا آشنایان خود را با خود همراه کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.

هفته اول بعد از جراحی زیبایی سینه

بیشترین میزان ناراحتی که ممکن است برای فرد پیش بیایند، در سه روز اول پس از جراحی اتفاق می افتند. بعد از چند روز، شرایط شخص به ثبات خوب و مورد قبولی خواهد رسید و ناراحتی هایی که در پی انجام پروتز سینه برای وی ایجاد گردیده بودند، یک به یک برطرف می گردند.

برای جلوگیری از بروز ناراحتی های جدی، جراح می تواند برای شما داروهای مسکن تجویز نماید تا در صورت احساس درد آن ها را مصرف کنید.

در هفته اول پس از عمل پروتز سینه می توان با استفاده از داروهای مسکن بدون نسخه مانند ایبوبروفن یا استامینوفن به از بین بردن درد در ناحیه ی جراحی کمک کرد.

بسیاری از زنانی که می خواهند این جراحی را انجام دهند، شاغل هستند و به همین دلیل برایشان مهم است که چه زمانی بعد از عمل می توانند به روال عادی کار خود برگردند. افاد کارمند و پشت میز نشین می توانند چیزی در حدود یک هفته بعد از پروتز کردن سینه به کار خود بازگردند.

چند هفته بعد از پروتز سینه

با گذشتن زمان بیشتری از جراحی، فرد به انجام حرکات ورزشی سبک تشویق می گردد و می تواند به فعالیت های روزمره ی خود بازگردد. احساس ناراحتی در این دوران بسیار کمرنگ تر از روز های قبل خواهد شد اما به هر حال، جراح از فرد می خواهد که فعلا از انجام ورزش هایی مانند اسب سواری، دو یا دیگر ورزش های پرشی خودداری نماید.

سعی کنید تا چند هفته بعد از جراحی، وسایل سنگین حمل نکنید و به انجام ورزش هایی مانند وزنه برداری و بدنسازی حرفه ای نیز نپردازید.

نکته هایی درباره پروتز سینه

بعد از انجام هر نوع جراحی لازم است که فرد نکاتی را رعایت نماید تا از بروز پیچیدگی و ناراحتی برای خود جلوگیری نماید. مهم ترین کارهای که می توان پس از پروتز سینه انجام داد عبارتند از:

  • نباید نگران درد پروتز سینه بود، چرا که برای انجام این جراحی تنها یک برش بر روی سینه ایجاد می گردد.
  • در صورتی که ورم یا کبودی در ناحیه ی پستان پیش آمد، می توان از کمپرس سرد یا گردم استفاده کرد.
  • بخیه هایی که در طول پروتز بر روی سینه زده می شوند، به صورت جذبی هستند و نیازی به کشیده شدن آن ها توسط جراح نیست. به هر حال باید تا زمان جذب کامل این بخیه ها از انجام فعالیت های ورزشی ممنوع خودداری نمایید.
  • اگر دخانیاتی مانند سیگار و قلیان مصرف می کنید، به منظور افزایش سرعت ترمیم جای زخم ناشی از جراحی سینه سعی کنید که مصرف آن ها را بعد از عمل نیز کاهش داده و یا قطع کنید.
  • از تاثیر ماساژ در سرعت بخشیدن به ترمیم آثار جراحی غافل نشوید! ماساژ می تواند بافت سینه را دور ایمپلنت سینه پخش کند و از بروز ناهمواری ها و فیبروز ها در این محل جلوگیری نماید.
  • در مدت کوتاهی بعد از جراحی بزرگ کردن سینه، فرد می تواند تحرک داشته باشد و نباید از تاثیر مثبت فعالیت های فیزیکی مناسب غافل شود. استراحت مطلق بعد از پروتز سینه نه تنها به بهتر شدن وضعیت فرد کمک نمی کند، بلکه می تواند روند بهبود را با تاخیر مواجه سازد.
  • تا زمان توصیه شده توسط جراح از سوتین طبی استفاده کنید. حتما در انتخاب سوتین از پزشک کمک بگیرید. چرا که استفاده از سوتین های غیر استاندارد بعد از پروتز سینه می تواند اثر منفی بر روی نتیجه ی جراحی داشته باشد.
  • در صورتی که در سینه های خود احساس گرفتگی عضلانی می کنید، می توانید با انجام حرکات کششی و نرمش های سبک به از بین رفتن گرفتگی کمک کنید.
  • تا دو هفته بهتر است که از رفتن به استخر خودداری کنید.
  • تا مدتی پس از عمل، ممکن است شاهد سفتی در این ناحیه باشید. اما همان طور که گفتیم، با انجام حرکات کششی و ماساژ دادن سینه می توانید به نرم تر شدن بافت سینه کمک بسیاری نمایید.
  • معمولا چند هفته تا چند ماه طول می کشد تا دوره نقاهت طی شود و نتایج نهایی این روش جراحی مشخص گردد. آن چه که اهمیت دارد این است که بیماران باید در این دوران صبور باشند و نکات گفته شده از سوی پزشک را رعایت کنند.

سن انجام پروتز سینه

جراحی بزرگ کردن سینه نیز مانند بیشتر جراحی های حوزه ی جراحی های زبیایی پلاستیک دارای محدودیت سنی است. آن دسته از بانوانی که سن بیشتر از 18 سال دارند و به اصطلاح رشد سینه هایشان کامل شده است ولی با این حال دوست دارند که سینه های بزرگ تری داشته باشند، می توانند تحت جراحی افزایش حجم سینه قرار بگیرند.

جراحی پروتز سینه در دوران حاملگی

اگر زن بارداری تمایل دارد تحت جراحی قرار بگیرد و از ایمپلنت برای بهبود ظاهر سینه های خود بهره بگیرد، بهتر است که صبر کند تا دوران بارداری و شیردهی وی پایان یابد و سپس به جراح مراجعه و اشتیاق خود برای انجام این جراحی را اعلام کند.

آیا بعد از جراحی پروتز سینه میتوان شیر داد؟

یکی از مهم ترین سوالاتی که همواره از سوی بانوان مختلف پرسیده می شود و باعث ایجاد دغدغه و نگرانی برای آن ها می گردد، این است که آیا پروتز سینه بر روی شیردهی اثر می گذارد؟

جواب این سوال منفی است. قرار دادن ایمپلنت در سینه به هیچ عنوان با شیردهی به نوزاد تداخلی ندارد و مشکلی در این زمینه برای فرد ایجاد نخواهد کرد. باید بدانید که بسیاری از زنانی که قبلا تجربه ی شیردهی داشته اند و به دلیل بروز افتادگی سینه در پی شیردهی به نوزاد خواهان انجام پروتز سینه هستند نیز می توانند از مزایای این جراحی بهره مند شوند.

با این حال، بهتر است جراح خود را از وجود داشتن احتمال بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه آگاه کنید تا بتواند بهترین و مناسب ترین روش انجام جراحی بزرگ کردن سینه را با توجه به این موارد در پیش بگیرد.

شیردهی بعد از پروتز سینه
آیا جراحی بزرگ کردن سینه در شیردهی اختلالی ایجاد می کند؟ جواب این سوال منفی است.

بارداری بعد از جراحی پروتز سینه

درست است که نباید در هنگام بارداری پروتز سینه انجام داد ولی بزرگ کردن سینه ها با جراحی بعد از پایان یافتن دوره ی بارداری هیچ گونه مشکلی برای فرد به وجود نخواهد آورد.

در زمان بارداری با تغییر میزان ترشح هورمون هایی مانند اکسی توسین، شکل و حالت سینه های زن دچار تغییراتی می گردد. به دلیل بروز همین تغییرات ممکن است با وجود ایمپلنت در سینه، فرد در محل سینه های خود فشار و انقباضی بیشتر از حالت عادی احساس کند.

در طول بارداری بافت سینه به طور طبیعی دچار افزایش سایز و پوست آن دچار کشیدگی خواهد شد. اما بعد از اتمام حاملگی، به حالت اولیه ی خود باز می گردد و در نتیجه برای پروتز سینه ی فرد مشکلی پیش نخواهد آمد.

نتیجه گیری

پروتز سینه نوعی پستان مصنوعی است که می تواند به آن دسته از بانوانی که می خواهند سینه های بزرگ تری داشته باشند و یا آن افرادی که به دلیل ابتلا به سرطان، یک یا هر دو سینه خود را از دست داده اند، کمک کند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 5]

دکتر علیرضا بخشایی کیا

دکتر علیرضا بخشایی کیا، فوق تخصص جراحی پلاستیک در تهران رتبه برتر بورد تخصصی جراحی عمومی سال 1386 رتبه برتر بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک در سال 1390 عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران

مقالات مرتبط

هزینه پروتز سینه در سال 1402

هزینه پروتز سینه در سال 1402

هزینه پروتز سینه، با توجه به اهداف هر بیمار طراحی شده است. پیچیدگی، زمان مورد نیاز و تکنیک های مورد استفاده تعدادی از عواملی هستند  که هنگام تعیین هزینه پروتز سینه...

تزریق چربی به سینه؛ معرفی و مزایا

تزریق چربی به سینه؛ معرفی و مزایا

تزریق چربی به سینه، به این صورت است که جراح پلاستیک از طریق انتقال چربی به سینه برای بزرگ کردن سینه های شما استفاده می کنند. سپس سلول های چربی تصفیه شده را به سینه های...

ماموپلاستی (عمل کوچک کردن سینه)

ماموپلاستی (عمل کوچک کردن سینه)

ماموپلاستی برای افزایش ظاهر، اندازه و کانتور سینه زنان انجام می شود. خانم ها به دلایل مختلف به بزرگ کردن سینه فکر می کنند. لیفت سینه که به عنوان ماستوپکسی نیز شناخته می...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۴ دیدگاه ها
  1. آرات

    من چند وقت پیش پروتز سینه انجام دادم ولی احساس می‌کنم سینه هام دچار افتاوگی شدن بعدش. ممکنه پروتز باعث افتادگی سینه بشه؟ خیلی نگرانم

    پاسخ
    • دکتر علیرضا بخشایی کیا

      حتما مراقبت های بعد از پروتز سینه رو درست انجام ندادید که دچار افتادگی شدین. به هر حال نگران نباشید، با لیفت سینه میشه به حالت اول برگردوند.

      پاسخ
  2. سمیرا

    میشه پروتز و لیفت همزمان انجام داد؟ سینه‌های من خیلی کوچکن ولی بازم افتادگی دارن.

    پاسخ
    • دکتر علیرضا بخشایی کیا

      بله، امکان درمان همزمان افتادگی و کوچک بودن سینه وجود داره. البته قبلش حتما باید برای مشاوره بیاید تا معاینه بشید و نظر قطعی بدیم.

      پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *